Wij bieden de kwaliteit en service om u te ontzorgen voor optimaal fietsplezier. Koop bij de man die de fiets ook repareren kan.

Onderhoud

DSC_2249

Professionele werkplaats

  • ’s Ochtends vanaf 8.30 uur geopend
  • Op afspraak 1 uur service mogelijk
  • Sinds 1956 ervaring in fietsreparaties
  • Moderne werkplaats welke voldoet aan strenge milieu eisen
  • Vakkundige monteurs welke gecertificeerd zijn
  • E-bike expert (reparatie / onderhoud zoals bijv. updaten van uw accu-software)

Wij hebben het gereedschap, de certificaten en de ervaring in huis om u te helpen bij ingrijpende reparaties of een vakkundige uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Leenfiets

U kunt bij ons kosteloos gebruik maken van een leenfiets als de fiets bij ons in onderhoud is. Wij hebben 4 leenfietsen ter beschikking. Bij het maken van uw afspraak kunt u desgewenst aangeven of u van deze service gebruik wilt maken. Wij streven naar dezelfde dag klaar service (s’ochtends brengen en ’s middags weer ophalen)

Proefrit

Proefrijden kan een extra bevestiging geven of de fiets wel of niet naar u zin is. Zo kunt u de verschillen daadwerkelijk ervaren om uw aankoop te bevestigen wat voor u het meeste geschikte model is.

E-bike oplaadpunt

DSC_9054

Is uw accu van uw e-bike leeg tijdens uw fietstocht en u bent bij ons in de buurt? Maakt u dan gebruik van ons e-bike oplaadpunt, geheel kosteloos. Puur als extra service. Zo kunt u met een gerust hart uw rit voortzetten tot aan huis!

Bovag

download

EEN FIETS VAN EEN BOVAG-BEDRIJF LAAT U NIET IN DE STEEK

Reparaties worden conform de Bovag normen en waarden uitgevoerd. Zo wordt er dus ook garantie afgegeven op alle reparaties die door ons worden uitgevoerd. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie, dit is exclusief van de onderdelen. Ook bij aankoop van een occasion krijgt u bovaggarantie.

Verzekeren

ANWB logo_DEF_cmyk

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Met de ANWB Fietsverzekering verzekert u zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Als ANWB lid ontvangt u bovendien 5% ledenkorting. Zo bent u het hele jaar goed en voordelig verzekerd als uw fiets gestolen wordt. Zowel uit uw eigen schuurtje als op straat. Als uw fiets gestolen wordt, krijgt u standaard tot 3 jaar terug wat u ervoor betaald heeft. Zo kunt u weer dezelfde of een soortgelijke fiets terug kunt kopen.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden

Garantie afhandeling

garantie

Het komt wel eens voor dat iets defect is binnen de garantie termijn wat niet had gemogen. Wij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om garantie afhandeling. Zo zijn wij uw vertegenwoordiger richting fabrikant of leverancier van het desbetreffende product. Dit is onze toegevoegde waarde.

Op afspraak is het ’s ochtends brengen en dezelfde dag nog klaar.

DSC_2262