Wij bieden de kwaliteit en service om u te ontzorgen voor optimaal fietsplezier. Koop bij de man die de fiets ook repareren kan.

Onderhoud

DSC_2249

Professionele werkplaats

  • ’s Ochtends vanaf 8.30 uur geopend
  • Op afspraak 1 uur service mogelijk
  • Sinds 1956 ervaring in fietsreparaties
  • Moderne werkplaats welke voldoet aan strenge milieu eisen
  • Vakkundige monteurs welke gecertificeerd zijn
  • E-bike expert (reparatie / onderhoud zoals bijv. updaten van uw accu-software)

Wij hebben het gereedschap, de certificaten en de ervaring in huis om u te helpen bij ingrijpende reparaties of een vakkundige uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Leenfiets

triple-x_xvo-20140614-2055

Vervangende fiets (e-bike) beschikbaar bij reparatie

Bent u afhankelijk van een fiets, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een vervangende fiets.

De fiets kunt u bij het inplannen van de afspraak / reparatie bespreken.

Klanten die een e-bike hebben kunnen ook een elektrische fietsen mee krijgen als vervangend vervoer. Ook dient deze van te voren te worden besproken.

Rijklaar maken & service

werkplaats-rijklaarmaken

Wanneer u een fiets bij ons koopt dan wordt deze vakkundig rijklaar gemaakt en afgeleverd. Naast het rijklaar maken ontvangt u ook nog een servicepakket welke bestaat uit drie servicebeurten. Hiervan is de eerste gratis en de overige twee voor de helft van de prijs. Een voordeel voor uw van maar liefst € 157,50

“Deskundig advies op maat”]

Wij nemen de tijd voor u en geven u deskundig advies op maat. Bij fietsen zal het om het type fiets gaan met daarbij de zithouding en de framehoogte. Bij regenkleding zal het gaan om de pasvorm en de uitleg van de stoffen. Ook in accessoires krijgt u uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden zoals bij fietstassen, fietsnavigatie en nog veel meer.

Wij zijn er voor u

Inruil

DSC_2196

Wat doet u met uw huidige fiets? Het is bij ons mogelijk om uw huidige fiets in te ruilen bij aankoop van een nieuwe. Inruil kan zo de drempel iets verlagen voor de aankoop van uw nieuwe fiets. De inruil kan alleen worden bepaald als wij de fiets ook daadwerkelijk kunnen bekijken. Het moet een merkfiets zijn waarvan wij ook het onderhoud op kunnen uitvoeren.

Wij ruilen alleen in op nieuwe fietsen en niet op occasions

Proefrit

HR_Giant_APH_1219

Ervaren is beleven

U kunt een fiets uit een catalogus aankopen of zonder een proefrit, maar vaak is het proefrijden toch een extra bevestiging van uw keuze. Zo kunt u de verschillen daadwerkelijk ervaren om uw aankoop te bevestigen wat voor u het meeste geschikte model is.

E-bike oplaadpunt

DSC_9054

Is uw accu van uw e-bike leeg tijdens uw fietstocht en u bent bij ons in de buurt? Maakt u  dan gebruik van ons e-bike oplaadpunt, geheel kosteloos. Puur als extra service. Zo kunt u met een gerust hart uw rit voortzetten tot aan huis!

Bovag

download

EEN FIETS VAN EEN BOVAG-BEDRIJF LAAT U NIET IN DE STEEK

Reparaties worden conform de Bovag normen en waarden uitgevoerd. Zo wordt er dus ook garantie afgegeven op alle reparaties die door ons worden uitgevoerd. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie, dit is exclusief van de onderdelen. Ook bij aankoop van een occasion krijgt u bovaggarantie.

Verzekeren

ANWB logo_DEF_cmyk

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Met de ANWB Fietsverzekering verzekert u zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Als ANWB lid ontvangt u bovendien 5% ledenkorting. Zo bent u het hele jaar goed en voordelig verzekerd als uw fiets gestolen wordt. Zowel uit uw eigen schuurtje als op straat. Als uw fiets gestolen wordt, krijgt u standaard tot 3 jaar terug wat u ervoor betaald heeft. Zo kunt u weer dezelfde of een soortgelijke fiets terug kunt kopen.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden

Garantie afhandeling

garantie

Het komt wel eens voor dat iets defect is binnen de garantie termijn wat niet had gemogen. Wij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om garantie afhandeling. Zo zijn wij uw vertegenwoordiger richting fabrikant of leverancier van het desbetreffende product. Dit is onze toegevoegde waarde.

Op afspraak is het ’s ochtends brengen en dezelfde dag nog klaar.

DSC_2262