Al sinds 1980 hebben wij een ruim assortiment regenkleding voor zowel volwassen als kinderen. Of het gaat om jacks, lange jassen, broeken of poncho’s, wij hebben het in onze winkel. Multifunctionele kleding welke lichtgewicht, winddicht, waterdicht en ademend zijn van het merk Agu, Happy Rainy Days of Mac in a Sac.

Of het nu gaat om dagelijks gebruik of gewoon een handig jack voor op vakantie, er is voor ieder wat wils.

Mac in a Sac

mac-in-a-sac-twc-site

Mac in a Sac regenkleding is multifunctioneel met een waterkolom van 7000mm is deze waterdicht. De kleding heeft ook een ademend vermogen en is winddicht.

De kleding is universeel voor heren en dames. Naast een volwassen lijn is er ook kinderregenkleding.

Verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren en super makkelijk mee te nemen. Lichte gewicht en ideaal voor vakanties of dagelijks gebruik.

Regenjack volwassenen €42,95

Regenbroek volwassenen €26,95

Regenjack kinderen €32,95

Regenbroek kinderen €21,95

Happy Rainy Days

happy-rainy-days-site

Vrolijk de regen in! Uniek design regenkleding voor dames die iets anders willen. Winddicht, waterdicht en ademend. Verkrijgbaar in verschillende soorten modellen en designs.

– Trenchcoat / Coat / Jack / Long raincoat / Regencapes / Regenhoedjes

AGU - Design to feel good!

65358825cc40077d8e3d50aa6ebc16c5

Of je nu op je racefiets ’s ochtends vroeg het land door toert, in je vrije tijd de mooiste plekjes per fiets ontdekt of dag in dag uit door weer en wind naar je werk fietst, AGU weet wat jij nodig hebt. Elke fietstocht  vraagt om de juiste kleding of tassen.

Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!