AF2I8048

De e-bike is ondenkbaar uit het hedendaagse verkeer. Je fietst altijd met de wind in de rug. Een e-bike is een fiets met een elektromotor die je tijdens het fietsen ondersteunt bij het trappen. De techniek die hierbij komt kijken is uitgebreid en ontwikkelt zich in een snel tempo. Daarnaast zijn er zo veel modellen en uitvoeringen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Diverse vragen moeten worden beantwoord voordat je tot een geschikt model komt.

  • Waarvoor zult u de e-bike het meest gaan gebruiken?
  • Waar wilt u dat de ondersteuning zit (plaats van de motor) ?
  • Hoe groot moet de actieradius zijn? (Hoeveel km wil je minstens kunnen rijden zonder opladen).

Bij ons krijgt u deskundig advies, doen wij een fietsmeting en is er mogelijkheid voor een proefrit.

Wij zijn official dealer van Giant.

 

In onze werkplaats voeren wij vakkundig het onderhoud uit op je e-bike.

Vraag het de e-bike expert

e-bike-expert

Ga voor een deskundig advies en een proefrit naar een BOVAG gecertificeerd fietsbedrijf. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en u zich vervolgens geen zorgen hoeft te maken. Deze erkende bedrijven noemen wij Mecaniciens. Een mecanicien staat voor:

  • • een onafhankelijk advies
  • • kwaliteit in elektrische fietsen
  • • de beste ondersteuning bij gebruik
  • • BOVAG-garantie op aankoop, onderhoud en reparatie

ONTDEK DE SLIMSTE EN COMFORTABELSTE E-BIKE VAN DIT MOMENT. MET DE NIEUWSTE GENERATIE SYNCDRIVE LIFE MIDDENMOTOR, VOOR SLIMME ONDERSTEUNING EN SOEPEL RIJGEDRAG, WAAR JE OOK FIETST!

Giant tilt e-biken naar een hoger niveau met de lancering van de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. De nieuwe SyncDrive Life heeft vijf ondersteuningsstanden en beschikt over de Smart Support-functie. Hiermee kiest het systeem zelf de optimale ondersteuningsstand door het slim combineren van 6 sensoren. Zelf nadenken over de juiste ondersteuningsstand is niet meer nodig, de SyncDrive Life neemt dit uit handen.

Geniet van de nieuwste E-bike technologie met de DailyTour E+. Met onder meer een geintregeerde accu, automatische ondersteuning, en luxe kleurendisplay, is deze veelzijdige en praktische E-Bike ideaal voor dagelijks gebruik en fietstochten in het weekend. De DailyTour is er in 14 modellen. U heeft de keuze uit een beltdrive, derailleur, of gesloten kettingkast systeem.

Geïntegreerde accu:

Giant’s EnergyPak SMART accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Ondanks de integratie is de accu eenvoudig uitneembaar.

Smart Assist:

De SyncDrive Core 50 Nm motor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

Luxe kleurendisplay:

Het kleurendisplay is netjes geïntegreerd in de stuurpen. Het scherm toont ritinformatie zoals snelheid, afstand, actieradius. Draadloos verbinding maken met je telefoon voor extra functionaliteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

Entour

RIJ GROTERE AFSTANDEN IN MINDER TIJD EN MET MINDER INSPANNING. DE NIEUWE ENTOUR E+ HEEFT SLIMME ONDERSTEUNINGSTECHNOLOGIE DIE JE ALLE ZORGEN UIT HANDEN NEEMT.

Deze middenklasse stads-e-bike helpt je om grotere afstanden in minder tijd af te leggen. De Entour E+ introduceert automatische ondersteuningstechnologie die precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bepaalt en levert zodat jij moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Je kunt tot maximaal 300% ondersteuning instellen. De Entour E+ geeft je bovendien genoeg energie om verder te rijden met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.