Cortina U4 Transport Family Stone Matt - staand
bobike_logo_lr

De Bobike ONE Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike ONE Mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Voor montage op een Ahead stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar. Dit kinderzitje is er in zeven kleuren. Tevens is het mogelijk om voor twee verschillende soorten windschermen te kiezen welke matched met het zitje.

Prijs € 69,99

Bobike kinderzitjes voor achterop de fiets zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. En Bobike Junior zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5-10 jaar of met een gewicht van 20-35 kilogram. Je kindje verplaatst naar achteren omdat er een broertje of een zusje is bijgekomen of omdat het te zwaar is geworden voor een voorzitje. Ook de Bobike One Maxi is verkrijgbaar in zeven kleuren.

Prijs € 89,99

Je kind fiets af en toe al zelf maar geniet toch nog het meest van het veilige avontuur bij jou achterop. Tijd voor de Yepp Junior. De Yepp Junior combineert strak design met een comfortabele zachte zit. De heupgordel en de robuuste opklapbare voetensteunen maken de Yepp Junior niet alleen veilig, maar ook superstoer. De budget is verkrijgbaar in drie kleuren en de Easyfit in twee kleuren.

Yepp Junior Budget € 71,95

Yepp Junior Easyfit € 87,95

Cortina U4 Transport Family Stone Matt - liggend1