Een fiets wordt voor meerdere doeleinden gebruikt en elke fietser is anders in zijn of haar wensen. Zo zijn er veel verschillende soorten accessoires om de fiets compleet te maken of om bijvoorbeeld ook zelf onderhoud te kunnen doen van de fiets. Voor de boodschappen zijn er goede tassen of voor extra veiligheid is er een goed slot of goede verlichtiging voor zichtbaarheid in het donker. Wij bieden een ruim assortiment en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Fietstassen

AGUL1736

Niet alleen praktisch, maar ook nog eens een style item.

Fietstassen in verschillende soorten en maten. Dubbelzijdig of enkelzijdig, voor fietstochten of voor zakelijk gebruik. In onze winkel is een ruim assortiment aanwezig.

Dealer van: Agu / Basil / Cortina / New Looxs /Fastrider

Fietskratten & manden

mand-site

Wilt u een fietsmand of een fietskrat? Wij hebben een ruim assortiment manden & kratten op voorraad in verschillende formaten en kleuren.

Vandaag de dag niet meer te missen op een transportfiets

Wij hebben manden en kratten in ons assortiment van:

Basil / Cortina / Cordo / New Looxs

Kinderzitjes

ak8a9854-roots

Samen uit, samen thuis! Veilig op pad samen met uw kind, een goedgekeurd kinderzitje helpt hier aan mee. Kinderzitjes zijn er voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar, tevens in verschillende designs te verkrijgen.

Wij zijn dealer van Bobike en Yepp. Laat u goed adviseren hoe het product werkt en wat voor uw fiets de meest ideale oplossing zou zijn.

Sloten

ABUS

Veilig en op slot

Fietsbeveiliging is een veel besproken onderwerp vandaag de dag. Waar zet je je fiets neer en hoe veilig moet hij op slot staan? Er zijn veel verschillende soorten sloten te verkrijgen: ringsloten, kettingsloten, kabelsloten, insteekkettingen, cijfersloten. Laat u adviseren wat voor u van toepassing kan zijn.

Is uw fiets verzekerd dan moet deze altijd een ART2 goedgekeurd veiligheids slot hebben.

Verlichting

wowow

Donkere tijden vragen om goede verlichting. Veiligheid voor alles, of het nu gaat om permanente fietsverlichting of voor nood. Het is te verkrijgen in verschillende sterktes, vormen en soorten.

Ik wil je zien in het donker

Dealer van o.a. Axa  / Spanninga / IkziLight

 

Zadels

DSC_8858

Elke zadel is anders, net als iedere persoon. Vandaag de dag zijn er tal van verschillende modellen te verkrijgen, sportief of comfortabel, dames of heren zadels.

Unieke zadelservice bij Hans Voorn. Vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel

Onderhoud accessoires

Cyclon onderhoud

Voor wie onderhoud niet wil uitbesteden en zelf wil uitvoeren is er een ruim assortiment reinig- , smeer- , bescherming- en onderhoudsmiddelen. Daarnaast hebben wij ook de nodige gereedschappen en plakmiddelen in onze winkel.

Wilt u weten wat voor uw fiets goed kan zijn? Laat u dan door ons adviseren.