Sportvoeding is erg belangrijk tijdens duursporten. Zowel voor, tijdens als na het sporten. Voeding is te verkrijgen in sportdrank, energie gels en ook energie repen. Wij zijn dealer van Nutrixxion met premium kwaliteit sportvoeding.

Wilt u meer weten of deskundig voedingadvies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er is een mogelijkheid tot proeven.

14

ENDURANCE

Deze koolhydraatrijke sportdrank bevat naast een uitgebalanceerde koolhydratenmix ook belangrijke mineralen, vitaminen en aminozuren (BCAA’s).

Verkrijgbaar in drie smaken:

Citroen / sinaasappel / rood fruit.

GELS MET EN ZONDER CAFEÏNE

De speciale combinatie van lange- en korte-keten-koolhydraten. De aminozuren, vitaminen en mineralen maken de makkelijk verteerbare krachtpatser helemaal af. Daarnaast bevat de gel de BCAA’s leucine, icoleuicine en valine. Voor sporters met fructose-intolerantie is dit het juiste product om toch van de voordelen van korte-keten-koolhydraten te kunnen profiteren. Ook verkrijgbaar met cafeïne.

Verkrijgbaar in 8 smaken:

Aardbei-vanille / Aardbei / Banaan / Citrus / Cola-lemon / Lemon-fresh / Vanille / Sinaasappel

ENERGIE REPEN

De lekkere en makkelijk verteerbare energiereep voor de ambitieuze sporter. Een speciale koolhydratenmix voor verzorging tijdens de belasting. Ook geschikt als snack voor tussendoor!

Verkrijgbaar in 6 verschillende smaken:

Banaan / fruit / fruit yoghurt / noten / rozijnen / cappucino

 

RECOVERY PEPTID

Deze krachtpatser is gebaseerd op de Endurance Drink, maar dan met toegevoegde peptide. Anders dan bij traditionele eiwitten gaat het bij peptiden om een zeer korte aminozuurketen die snel bruikbaar is.

Alleen verkrijgbaar in de smaak orange.

11