LIV_Logo_[Purple- CMYK]

Liv is het eerste fietsmerk dat zich volledig richt op de wensen van vrouwen. We bieden als enige een allesomvattende product collectie die speciaal voor fietsende vrouwen is ontworpen, en die uiteenloopt van prachtige kleding tot topkwaliteit fietsen.

Het maakt niet uit op welk niveau je fietst of welke stijl je ambieert, Liv maakt de beste producten om vrouwen te helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken door middel van fietsen.

_H9I6507

Van het eerste uitstapje in de modder of tot vergevorderde single tracks. Liv mountainbikes zijn gemaakt voor dames en geheel ontworpen door dames.

Envie Advanced Green/Comp

De racefietsen van Liv bestaan uit drie verschillende modellen: Avail, Envie en Avow. Van beginnende fietser tot competitie niveau. Zelfs een speciaal damesframe voor de triathlon. Kortom alles draait om de comfort van de vrouw voor ultiem fietsplezier.

Thrive Comax White

Een lichte en snelle racefiets met een plat stuur voor fitness-minded vrouwen of een fiets die geschikt is voor diverse terreinen en terreinomstandigheden? Deze Liv modellen zijn er voor gemaakt.

BeLiv 2 City-29

Een fiets voor elke dag, in de stad of in een natuurrijke omgeving. Lichtgewicht met maximaal comfort voor dames

Dit is Liv.

Zij is de meest zelfbewuste vrouw in de kamer, want ze ondersteunt de mensen om haar heen in plaats van ze te kleineren. Ze versterkt het zelfvertrouwen van iedereen!

Ze is authentiek, ze hoeft niet te doen alsof en probeert niet krampachtig te voldoen aan de standaards van mode-magazines en sociaal gewenste beeldvorming – ze weet wie ze is en dat is genoeg.

Ze schept niet op, belooft niet meer dan ze waar kan maken en verkoopt niet meer dan ze kan bieden. Er overheerst een inherent optimisme in de manier waarop zij de wereld ziet.

Ze is gedreven en geniet met volle teugen van het rijden met haar vriendinnen of gewoon van een ritje in de vrije natuur. Ze leeft haar leven op haar eigen manier, jaagt haar passies na en geniet van de momenten op haar fiets. Ze is een vrije geest, durft risico’s te nemen en geniet met een grote glimlach.

Ze vindt fietsen geweldig. Zij is Liv.